homearchiefillustratiesbiografieuitgavenpublicatiescontactAppmenu facebooktwitter
   

 
Bejaarden

 
 
 
 


Een Kunsthysterisch Museum, afzetlint waar je te veel voor betalen moet, Wolter-Kroescontrol, B-sterrenbeelden en overal rondslingerende bananen. Zomaar wat dingen die in het universum van Evert Kwok doodgewoon zijn. Met zijn bonte mix van woordgrappen, taalverdraaiingen, absurde situaties en vreemde snuiters heeft de cartoon een vaste plek verworven in het Nederlandse humorlandschap.

Dit boek bevat een bundeling van de beste grappen uit de afgelopen tien jaar. Een ideaal cadeau voor liefhebbers van droge humor en taalkundige spitsvondigheden.

KOOP NU VIA BOL.COM
 
KOOP NU VIA BRUNA.NL
 (geen verzendkosten)

Uitgeverij van Gennep, ISBN 9789461642394. Paperback, € 6,90, 128 pp., 150x170 mm. 
 
 
         
Evert Kwok Banana Shirt
verschilende kleuren en maten.
  De Kwokkalender
A4 formaat wandkalender
  Evert Kwok 1
297x213 mm
  Evert Kwok 2
297x213 mm
  Evert Kwok 3
297x213 mm
  Evert Kwok 4
297x213 mm
€ 15,-
 
€ 9,95
Bestel Evert Kwok
 
€ 7,50
Bestel Evert Kwok
 
€ 7,95
Bestel Evert Kwok
 
€ 7,95
Bestel Evert Kwok
 
€ 7,95
Bestel Evert Kwok
 
 
 
Hallo, wij zijn Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer. Wij maken sinds 2003 cartoons onder de naam Evert Kwok en verzorgen daarnaast illustraties in diverse stijlen voor onder andere tijdschriften, websites, boeken, reclamecampagnes en bedrijfsbladen. Wanneer we niet aan het tekenen zijn runnen we ons ontwerpbureau Studio Vuurdoorn, en maken we o.a. boekcovers, websites en huisstijlen.
 
 
Opdrachtgevers & publicaties: Advanz (BE), Attract Uitzendbureau, Catawiki Magazine, CITO eindexamens, De Boeck / Focus (BE), Die Keure / Smoes (BE), Uitgeverij Essener, CNV Vak-M, CSN groep, Gemeente Vught, Flabber.nl, Joop.nl, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Noordhoff Uitgevers / Nieuw Nederlands, Wakker Dier, WEET Magazine.
 


           

De Blouw en Evenboer
verzorgen naast cartoons ook illustraties in opdracht, in uiteenlopende stijlen. Voor magazines, boeken, websites of reclamecampagnes. Klik hier of op een thumbnail om onze portfolio-site te bezoeken.
 
 
Android AppiphoneMobiele website  


Vragen? Ideeën? Een cartoon of illustratie in uw uitgave? Mail met info@evertkwok.nl
  aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Stripmakers 


^ terug naar boven