Evert Kwok Vakantieboek 2022* persbericht *

Vanaf deze week ligt ie in de winkels: het nieuwe vakantieboek van Evert Kwok, bomvol gortdroge cartoons, stripjes, puzzels, vakantietips en andere ongein. Met in deze editie onder andere een cursus ‘hoe en wat in het (proto-)hattisch’, natuurweetjes met Feek Vronk, een scheldwoordzoeker, nieuwe avonturen van Cavia Carel en interessante geschiedenisweetjes over bananen. Het Evert Kwok Vakantieboek 2022 wordt uitgegeven door de eigen uitgeverij van de auteurs (Uitgeverij Banaan) en is vanaf deze week verkrijgbaar in de (online) boekhandel.

Alhoewel de Evert Kwok Vakantieboeken door het hele gezin gelezen kunnen worden, richten de auteurs zich met hun vakantieboek met name op volwassenen die houden van de typische Kwokhumor: überflauwe woordgrappen en absurde ongein.Evert wordt wekelijks gevolgd door zo’n 270.000 fans op Twitter, Instagram en Facebook, maar met het 80 pagina’s tellende vakantieboek kan de telefoon even aan de kant en wordt het ouderwets offline genieten.

Het Evert Kwok Vakantieboek 2022 is het 4e vakantieboek van de hand van auteurs Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer. Ook de drie eerdere vakantieboeken blijven gretig aftrek vinden en zijn recent alle drie herdrukt door Uitgeverij Banaan. 

Het Evert Kwok Vakantieboek 2022 is direct bij Kwok te bestellen via kwokshop.nl!