Het Evert Kwok Vakantieboek: voor een gortdroge vakantie

De Evert Kwok Vakantieboeken staan natuurlijk bomvol cartoons, maar zoals het een vakantieboek betaamt kan je ook een boel andere ongein verwachten. Hieronder een greep uit de drie Evert Kwok Vakantieboeken!

Puzzels
Elk vakantieboek bevat meerdere puzzels: van deze enorm irritante banaanzoeker (in Vakantieboek 1) tot kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels en cryptogrammen.Natuurweetjes
Je leert superveel interessante dingen over de natuur in de rubriek ‘Natuurweetjes met Feek Vronk’.

Taallessen
Leer handige nieuwe woorden en zinnen met de diverse taallessen in elk boek.Kleurplaten
Kleur je helemaal zen met de kleurplaten in Vakantieboek 1.Strips
Naast cartoons bevat elk vakantieboek ook een flinke lading strips, zoals het spannende vervolgverhaal ‘Rechercheur Leo en de Magische Armband’ in vakantieboek 2.Grapjes van Koos
In vakantieboek 2 en 3 gaat Koos helemaal los met zijn allerbeste vakantiewoordgrapjes.Andere ongein die je kunt verwachten in de Evert Kwok Vakantieboeken:
Fotostrips, Oneliners, Zoek de Verschillen, Woordgrapjes met René van Meurs, Brievenrubriek, Vakantietips, Zoekplaten, Extreem Makkelijke Puzzels, Vakantiebingo, Levenslessen, Raadseltjes en Interessante weetjes!De Evert Kwok Vakantieboeken zijn € 9,95 per stuk en zijn makkelijk te bestellen in onze eigen webshop. Als je ze alle 3 in een keer bestelt en de code VAKANTIEBOEKEN invoert, betaal je geen verzendkosten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
LAATSTE BLOG

Gezocht: postcard resellers

Heb jij een stenen winkel? Zet onze postcards in het rek!
SHOP

Laatste blog

Nieuw: Kwokoladeletter

Nu te pre-orderen: de Evert Kwok CHOCOLADELETTER!