Hoofdgast op Strips op de Markt Gouda!

Wij zijn vereerd dat we zijn gevraagd als hoofdgast op de komende editie van Strips op de Markt Gouda! Het stripfestival voor Gouda en omstreken vindt dit jaar voor de 15e keer plaats en wordt grotendeels buiten gehouden, op de markt van Gouda dus. Het festival vindt plaats op 7 mei, begint om 10u en is gratis toegankelijk.Tekenaars
Dit zijn de andere tekenaars die je o.a. op de markt kunt ontmoeten: Marc Verhaegen (Eregast), Kenny Rubenis, Paul Teng, Romano Molenaar, Hennie Vaessen, Dirk van de Wiel (Bekend van de strip ‘Van 9 tot 5’), Richard Raaphorst, Sytse Algera, Willem Vleeschouwer, Irene Berbee, Arjan Vriezekolk, Erik Kriek, Rutger Gret (The Dutch Lucky Luke), Peter Nuyten, Nico Schuurman, Dick Matena, Willem Bentvelzen (Argibald), Tim Artz, Henrieke Goorhuis, Robert van der Kroft, Vivi Weyers en Peter Timmermans.

Bananenijs
Ter ere van ons 20-jarig jubileum deelt Strips op de Markt in samenwerking met David’s Gelato vanaf 12.00 uur gratis bananenijs uit aan de eerste 100 klanten!Veiling
Voor de Strips op de Markt veiling schilderde Tjarko een uniek Kwokschilderij: Man met snor en banaan. Je kan vanaf 13.30 uur meebieden op dit unieke werk! Zie de complete veilinglijst hier.

Nieuw boek & bier
Uiteraard kan je bij onze kraam ons gloednieuwe boek ‘De 150 beste woordgrappen’ bemachtigen en van een krabbel laten voorzien. Daarnaast zullen we ook een kleine voorraad KWOK-bier meenemen naar Gouda.

Gouds Stripbier
Nog meer bier: Strips op de Markt heeft ons gevraagd het label te tekenen voor 1 van de 2 Goudse Stripbieren die dit jaar verschijnen. In een zeer gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij!

Al met al genoeg reden om 7 mei naar Gouda te komen! Graag tot dan!